Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@09:30:18 GMT

خروجی سد دز به بیش از 2 هزار مترمکعب افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۸۴۶۹۰

خروجی سد دز به بیش از 2 هزار مترمکعب افزایش یافت

اندیمشک - ایرنا - مدیرعامل سد و نیروگاه دز گفت: دبی خروجی سد دز به منظور مهار سیلاب ناشی از بارش ها و حفظ تراز آب دریاچه سد به بیش از 2 هزار متر مکعب بر ثانیه افزایش یافت.

سعید رئوفی نسب روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خروجی آب نیروگاه سد دز تا پیش از این به یکهزار و 800 مترمکعب بر ثانیه رسیده بود که پس از رصد میزان بارش ها، آورد رودخانه دز و بر اساس محاسبه اطلاعات دریافتی و با هماهنگی سازمان آب و برق خوزستان به بیش از 2 هزار مترمکعب افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه سیلاب از بلایای طبیعی بوده و هم اکنون تعداد زیادی از استان های کشور درگیر آن هستند، گفت: این افزایش خروجی با مدیریت و برنامه ریزی انجام می شود.
رئوفی نسب با بیان اینکه وضعیت در کنترل بوده افزود: همه مردم شهرها و روستاهای پایین دست باید از حریم رودخانه دز فاصله بگیرند ضمن اینکه هشدارهای لازم به پایین دست داده شده و مردم باید در این راستا همکاری کنند.
مدیرعامل سد و نیروگاه دز بیان کرد: مردم ضمن بی توجهی به شایعات، اخبار موثق را فقط از رسانه های ملی، رادیو، تلویزیون و مراجع ذیصلاح دریافت و به هشدارها توجه جدی کنند.
به گزارش ایرنا بارش شدید باران در حوضه آبریز کرخه و دز، موجب افزایش حجم آب ورودی سدهای کرخه و دز شده است.
سدهای کرخه و دز در اندیمشک نقش مهمی در کنترل سیلاب های اخیر داشته اند.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری روز دوشنبه هفته جاری از وضعیت سد کرخه و دز در اندیمشک دیدن کرد.
7281/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سد دز سيلاب انديمشك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۸۴۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟

وضعیت بارش‌ها در برخی از نقاط کشور از جمله تهران بسیار نگران کننده است!

به گزارش تازه‌نیوز، تهران از جمله شهر‌هایی است که با متوسط بارش ۵۰ ساله فاصله زیادی دارد و ما نتواستیم به میزان بارش‌های نرمال برسیم. اگر هم به این میزان برسیم آمار مصرف در تهران بسیار بالا و نگران‌کننده است و در روز‌های گذشته ۴۰ مترمکعب بر ثانیه بوده که عددی بسیار بالاست.

تامین این میزان آب به بیش از یک میلیارد مترمکعب منابع آبی نیاز دارد که این بارش‌ها و حتی بارش‌های بیشتر هم نمی‌توانند این عدد را تامین کنند. در گذشته ۳۰ درصد منابع آب شرب تهران از منابع زیرزمینی و ۷۰ درصد از منابع آب سطحی تامین می‌شد، اما امروز این عدد برعکس شده و ۷۰ درصد آب شرب تهران از منابع آب زیرزمینی تامین می‌شود و ۳۰ درصد از منابع آب سطحی.»

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب سد مهاباد به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شد
  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • ۳۰ میلیون مترمکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری بوشهر استحصال شد
  • بارش شدید باران در پاوه و جاری شدن سیلاب
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • فیلمی از خروش رودخانه در روستای خانیله اندیمشک
  • سازمان آب وبرق : مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌ های دز و کارون اجتناب کنند
  • بارش‌های اخیر پرشدگی سدهای کشور را چند درصد افزایش داد؟
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است